Tue10252016

Last update06:07:39 PM GMT

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Како изгледа новиот телефон на Motorola?

Како изгледа новиот телефон на Motorola?

Наводно, Motorola Moto M ќе биде претставен од страна на Motorola под код-името “Kung Fu” Според најновите слики, уредот ќе има сензор од задната страна и ќе биде прв телефон за компанијата од ваков тип.

Detail

Xiaomi Mi Note 2 ќе чини 590 долари

Xiaomi Mi Note 2 ќе чини 590 долари

Останува малку време до премиерата на новиот смартфон на Xiaomi – Mi Note 2.

Detail

Љубљана стартува иновативен такси превоз

Љубљана стартува иновативен такси превоз

Американската транспортна компанија Uber, која е присутна во над 80 земји, и над 500 градови, наскоро ќе влезе и во Љубљана преку услугата  UberX, најчестата услуга која ја обезбедува низ Европа.

Detail

Вака се честита годишнина: Место конфети - љубовни пораки

Вака се честита годишнина: Место конфети - љубовни пораки

Симон Конецки, долгогодишниот партнер на Адел, белите конфети кои обично ги фрлаат на крајот од нејзините концерти, ги замени со рачно напишани љубовни пораки по повод нивната петта годишнина.

Detail

Џоли е бесна: ФБИ ги испрашува децата – Бред бара совети од татко и

Џоли е бесна: ФБИ ги испрашува децата – Бред бара совети од татко и

Никој не би сакал во моментот да е во кожата на Анџелина Џоли.

Detail

Само многу интелигентните луѓе можат да ја видат жената на оваа фотографија за 7 секунди

Само многу интелигентните луѓе можат да ја видат жената на оваа фотографија за 7 секунди

Задачата е да пронајдете жена на оваа фотографија за 7 секунди ии помалку.

Detail

Како влијаат објавите на Фејсбук на вашето расположение?

Како влијаат објавите на Фејсбук на вашето расположение?

Вербалните и текстуални клучеви имаат големо влијание на нашите емоции, дури и доколку не го слушаме гласот на личноста или не го гледаме говорот на телото.

Detail

Кои се најплатените професии во Македонија?

Кои се најплатените професии во Македонија?

Според податоци на Државниот завод за статистика за просечна бруто плата, во август најголеми плати во Македонија се земале во секторот на компјутерско програмирање, воздухопловен сектор и фармација.

Detail

Над 300 мигранти пристигнале во последните три дена во Грција

Над 300 мигранти пристигнале во последните три дена во Грција

Во последните три дена на грчките острови во Егејско Море од Турција пристигнаа повеќе од 330 бегалци, објави грчкиот весник „Етнос“.

Detail

Во урнатиот авион на Малта настрадаа петмина француски цариници

Во урнатиот авион на Малта настрадаа петмина француски цариници

Во малиот авион што се урна утрово на Малта, неколку секунди по полетувањето, по што и се запалил, загинаа петмина Французи, јави дописникот на МИА од Париз.

Detail


Денеска на програмата

Недела 23.10.2016

01:25 Ин магазин

02:05 Топ 20 - емисија

03:49 Балкан диск

05:13 Непобедливиот Александар - Документарна програма

06:21 Горгиа Пулевски - Документарната програма

07:02 Петков Терзиев - документарна програма

08:14 Патопис - емисија

08:27 Сирена - Цртан филм

10:00 Топ 20 - емисија

10:30 Непобедливиот Александар - Документарна програма

12:06 Без коментар

12:15 Игран филм
14:09 Душко долго ушко - Цртан филм

15:10 Топ 20

15:48 Патопис - Документарна програма

16 14 Америчка пита- Игран филм

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Вино и виноградинарство - документарна програма

19:21 Диносауруси - Документарна програм

19:56 Патопис - документарна програма

20:30 Анализирај го ова - Игран филм

22:25 Без коментар

22:30 Вести

23:07 Ден на независноста - Игран филм


Недела 23.10.2016

01:25 Ин магазин

02:05 Топ 20 - емисија

03:49 Балкан диск

05:13 Непобедливиот Александар - Документарна програма

06:21 Горгиа Пулевски - Документарната програма

07:02 Петков Терзиев - документарна програма

08:14 Патопис - емисија

08:27 Сирена - Цртан филм

10:00 Топ 20 - емисија

10:30 Непобедливиот Александар - Документарна програма

12:06 Без коментар

12:15 Игран филм
14:09 Душко долго ушко - Цртан филм

15:10 Топ 20

15:48 Патопис - Документарна програма

16 14 Америчка пита- Игран филм

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Вино и виноградинарство - документарна програма

19:21 Диносауруси - Документарна програм

19:56 Патопис - документарна програма

20:30 Анализирај го ова - Игран филм

22:25 Без коментар

22:30 Вести

23:07 Ден на независноста - Игран филм


Недела 23.10.2016

01:25 Ин магазин

02:05 Топ 20 - емисија

03:49 Балкан диск

05:13 Непобедливиот Александар - Документарна програма

06:21 Горгиа Пулевски - Документарната програма

07:02 Петков Терзиев - документарна програма

08:14 Патопис - емисија

08:27 Сирена - Цртан филм

10:00 Топ 20 - емисија

10:30 Непобедливиот Александар - Документарна програма

12:06 Без коментар

12:15 Игран филм
14:09 Душко долго ушко - Цртан филм

15:10 Топ 20

15:48 Патопис - Документарна програма

16 14 Америчка пита- Игран филм

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Вино и виноградинарство - документарна програма

19:21 Диносауруси - Документарна програм

19:56 Патопис - документарна програма

20:30 Анализирај го ова - Игран филм

22:25 Без коментар

22:30 Вести

23:07 Ден на независноста - Игран филм


Недела 23.10.2016

01:25 Ин магазин

02:05 Топ 20 - емисија

03:49 Балкан диск

05:13 Непобедливиот Александар - Документарна програма

06:21 Горгиа Пулевски - Документарната програма

07:02 Петков Терзиев - документарна програма

08:14 Патопис - емисија

08:27 Сирена - Цртан филм

10:00 Топ 20 - емисија

10:30 Непобедливиот Александар - Документарна програма

12:06 Без коментар

12:15 Игран филм
14:09 Душко долго ушко - Цртан филм

15:10 Топ 20

15:48 Патопис - Документарна програма

16 14 Америчка пита- Игран филм

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Вино и виноградинарство - документарна програма

19:21 Диносауруси - Документарна програм

19:56 Патопис - документарна програма

20:30 Анализирај го ова - Игран филм

22:25 Без коментар

22:30 Вести

23:07 Ден на независноста - Игран филм


Недела 23.10.2016

01:25 Ин магазин

02:05 Топ 20 - емисија

03:49 Балкан диск

05:13 Непобедливиот Александар - Документарна програма

06:21 Горгиа Пулевски - Документарната програма

07:02 Петков Терзиев - документарна програма

08:14 Патопис - емисија

08:27 Сирена - Цртан филм

10:00 Топ 20 - емисија

10:30 Непобедливиот Александар - Документарна програма

12:06 Без коментар

12:15 Игран филм
14:09 Душко долго ушко - Цртан филм

15:10 Топ 20

15:48 Патопис - Документарна програма

16 14 Америчка пита- Игран филм

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Вино и виноградинарство - документарна програма

19:21 Диносауруси - Документарна програм

19:56 Патопис - документарна програма

20:30 Анализирај го ова - Игран филм

22:25 Без коментар

22:30 Вести

23:07 Ден на независноста - Игран филм


Недела 23.10.2016

01:25 Ин магазин

02:05 Топ 20 - емисија

03:49 Балкан диск

05:13 Непобедливиот Александар - Документарна програма

06:21 Горгиа Пулевски - Документарната програма

07:02 Петков Терзиев - документарна програма

08:14 Патопис - емисија

08:27 Сирена - Цртан филм

10:00 Топ 20 - емисија

10:30 Непобедливиот Александар - Документарна програма

12:06 Без коментар

12:15 Игран филм
14:09 Душко долго ушко - Цртан филм

15:10 Топ 20

15:48 Патопис - Документарна програма

16 14 Америчка пита- Игран филм

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Вино и виноградинарство - документарна програма

19:21 Диносауруси - Документарна програм

19:56 Патопис - документарна програма

20:30 Анализирај го ова - Игран филм

22:25 Без коментар

22:30 Вести

23:07 Ден на независноста - Игран филм


Недела 23.10.2016

01:25 Ин магазин

02:05 Топ 20 - емисија

03:49 Балкан диск

05:13 Непобедливиот Александар - Документарна програма

06:21 Горгиа Пулевски - Документарната програма

07:02 Петков Терзиев - документарна програма

08:14 Патопис - емисија

08:27 Сирена - Цртан филм

10:00 Топ 20 - емисија

10:30 Непобедливиот Александар - Документарна програма

12:06 Без коментар

12:15 Игран филм
14:09 Душко долго ушко - Цртан филм

15:10 Топ 20

15:48 Патопис - Документарна програма

16 14 Америчка пита- Игран филм

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Вино и виноградинарство - документарна програма

19:21 Диносауруси - Документарна програм

19:56 Патопис - документарна програма

20:30 Анализирај го ова - Игран филм

22:25 Без коментар

22:30 Вести

23:07 Ден на независноста - Игран филм


Недела 23.10.2016

01:25 Ин магазин

02:05 Топ 20 - емисија

03:49 Балкан диск

05:13 Непобедливиот Александар - Документарна програма

06:21 Горгиа Пулевски - Документарната програма

07:02 Петков Терзиев - документарна програма

08:14 Патопис - емисија

08:27 Сирена - Цртан филм

10:00 Топ 20 - емисија

10:30 Непобедливиот Александар - Документарна програма

12:06 Без коментар

12:15 Игран филм
14:09 Душко долго ушко - Цртан филм

15:10 Топ 20

15:48 Патопис - Документарна програма

16 14 Америчка пита- Игран филм

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Вино и виноградинарство - документарна програма

19:21 Диносауруси - Документарна програм

19:56 Патопис - документарна програма

20:30 Анализирај го ова - Игран филм

22:25 Без коментар

22:30 Вести

23:07 Ден на независноста - Игран филм


Недела 23.10.2016

01:25 Ин магазин

02:05 Топ 20 - емисија

03:49 Балкан диск

05:13 Непобедливиот Александар - Документарна програма

06:21 Горгиа Пулевски - Документарната програма

07:02 Петков Терзиев - документарна програма

08:14 Патопис - емисија

08:27 Сирена - Цртан филм

10:00 Топ 20 - емисија

10:30 Непобедливиот Александар - Документарна програма

12:06 Без коментар

12:15 Игран филм
14:09 Душко долго ушко - Цртан филм

15:10 Топ 20

15:48 Патопис - Документарна програма

16 14 Америчка пита- Игран филм

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Вино и виноградинарство - документарна програма

19:21 Диносауруси - Документарна програм

19:56 Патопис - документарна програма

20:30 Анализирај го ова - Игран филм

22:25 Без коментар

22:30 Вести

23:07 Ден на независноста - Игран филм


Недела 23.10.2016

01:25 Ин магазин

02:05 Топ 20 - емисија

03:49 Балкан диск

05:13 Непобедливиот Александар - Документарна програма

06:21 Горгиа Пулевски - Документарната програма

07:02 Петков Терзиев - документарна програма

08:14 Патопис - емисија

08:27 Сирена - Цртан филм

10:00 Топ 20 - емисија

10:30 Непобедливиот Александар - Документарна програма

12:06 Без коментар

12:15 Игран филм
14:09 Душко долго ушко - Цртан филм

15:10 Топ 20

15:48 Патопис - Документарна програма

16 14 Америчка пита- Игран филм

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Вино и виноградинарство - документарна програма

19:21 Диносауруси - Документарна програм

19:56 Патопис - документарна програма

20:30 Анализирај го ова - Игран филм

22:25 Без коментар

22:30 Вести

23:07 Ден на независноста - Игран филм


Недела 23.10.2016

01:25 Ин магазин

02:05 Топ 20 - емисија

03:49 Балкан диск

05:13 Непобедливиот Александар - Документарна програма

06:21 Горгиа Пулевски - Документарната програма

07:02 Петков Терзиев - документарна програма

08:14 Патопис - емисија

08:27 Сирена - Цртан филм

10:00 Топ 20 - емисија

10:30 Непобедливиот Александар - Документарна програма

12:06 Без коментар

12:15 Игран филм
14:09 Душко долго ушко - Цртан филм

15:10 Топ 20

15:48 Патопис - Документарна програма

16 14 Америчка пита- Игран филм

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Вино и виноградинарство - документарна програма

19:21 Диносауруси - Документарна програм

19:56 Патопис - документарна програма

20:30 Анализирај го ова - Игран филм

22:25 Без коментар

22:30 Вести

23:07 Ден на независноста - Игран филм


Недела 23.10.2016

01:25 Ин магазин

02:05 Топ 20 - емисија

03:49 Балкан диск

05:13 Непобедливиот Александар - Документарна програма

06:21 Горгиа Пулевски - Документарната програма

07:02 Петков Терзиев - документарна програма

08:14 Патопис - емисија

08:27 Сирена - Цртан филм

10:00 Топ 20 - емисија

10:30 Непобедливиот Александар - Документарна програма

12:06 Без коментар

12:15 Игран филм
14:09 Душко долго ушко - Цртан филм

15:10 Топ 20

15:48 Патопис - Документарна програма

16 14 Америчка пита- Игран филм

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Вино и виноградинарство - документарна програма

19:21 Диносауруси - Документарна програм

19:56 Патопис - документарна програма

20:30 Анализирај го ова - Игран филм

22:25 Без коментар

22:30 Вести

23:07 Ден на независноста - Игран филм


Недела 23.10.2016

01:25 Ин магазин

02:05 Топ 20 - емисија

03:49 Балкан диск

05:13 Непобедливиот Александар - Документарна програма

06:21 Горгиа Пулевски - Документарната програма

07:02 Петков Терзиев - документарна програма

08:14 Патопис - емисија

08:27 Сирена - Цртан филм

10:00 Топ 20 - емисија

10:30 Непобедливиот Александар - Документарна програма

12:06 Без коментар

12:15 Игран филм
14:09 Душко долго ушко - Цртан филм

15:10 Топ 20

15:48 Патопис - Документарна програма

16 14 Америчка пита- Игран филм

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Вино и виноградинарство - документарна програма

19:21 Диносауруси - Документарна програм

19:56 Патопис - документарна програма

20:30 Анализирај го ова - Игран филм

22:25 Без коментар

22:30 Вести

23:07 Ден на независноста - Игран филм


Недела 23.10.2016

01:25 Ин магазин

02:05 Топ 20 - емисија

03:49 Балкан диск

05:13 Непобедливиот Александар - Документарна програма

06:21 Горгиа Пулевски - Документарната програма

07:02 Петков Терзиев - документарна програма

08:14 Патопис - емисија

08:27 Сирена - Цртан филм

10:00 Топ 20 - емисија

10:30 Непобедливиот Александар - Документарна програма

12:06 Без коментар

12:15 Игран филм
14:09 Душко долго ушко - Цртан филм

15:10 Топ 20

15:48 Патопис - Документарна програма

16 14 Америчка пита- Игран филм

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Вино и виноградинарство - документарна програма

19:21 Диносауруси - Документарна програм

19:56 Патопис - документарна програма

20:30 Анализирај го ова - Игран филм

22:25 Без коментар

22:30 Вести

23:07 Ден на независноста - Игран филм


Недела 23.10.2016

01:25 Ин магазин

02:05 Топ 20 - емисија

03:49 Балкан диск

05:13 Непобедливиот Александар - Документарна програма

06:21 Горгиа Пулевски - Документарната програма

07:02 Петков Терзиев - документарна програма

08:14 Патопис - емисија

08:27 Сирена - Цртан филм

10:00 Топ 20 - емисија

10:30 Непобедливиот Александар - Документарна програма

12:06 Без коментар

12:15 Игран филм
14:09 Душко долго ушко - Цртан филм

15:10 Топ 20

15:48 Патопис - Документарна програма

16 14 Америчка пита- Игран филм

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Вино и виноградинарство - документарна програма

19:21 Диносауруси - Документарна програм

19:56 Патопис - документарна програма

20:30 Анализирај го ова - Игран филм

22:25 Без коментар

22:30 Вести

23:07 Ден на независноста - Игран филм


Недела 23.10.2016

01:25 Ин магазин

02:05 Топ 20 - емисија

03:49 Балкан диск

05:13 Непобедливиот Александар - Документарна програма

06:21 Горгиа Пулевски - Документарната програма

07:02 Петков Терзиев - документарна програма

08:14 Патопис - емисија

08:27 Сирена - Цртан филм

10:00 Топ 20 - емисија

10:30 Непобедливиот Александар - Документарна програма

12:06 Без коментар

12:15 Игран филм
14:09 Душко долго ушко - Цртан филм

15:10 Топ 20

15:48 Патопис - Документарна програма

16 14 Америчка пита- Игран филм

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Вино и виноградинарство - документарна програма

19:21 Диносауруси - Документарна програм

19:56 Патопис - документарна програма

20:30 Анализирај го ова - Игран филм

22:25 Без коментар

22:30 Вести

23:07 Ден на независноста - Игран филм


Филмови на ЕДО

The Medallion Freaky Friday Jumper The Mummy 3 Deep Blue Sea The Punisher Resident Evil Ronin
http://123.edo.com.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/847741The_Medallion.jpglink
http://123.edo.com.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/780390Freaky_Friday.jpglink
http://123.edo.com.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/352540jumper_comp.jpglink
http://123.edo.com.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/948141mummy_3.jpglink
http://123.edo.com.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/622822654852DeepBlueSea.jpglink
http://123.edo.com.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/679011663179the_punisher.jpglink
http://123.edo.com.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/822842493096RESIDENT_EVI.jpglink
http://123.edo.com.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/239615983347ronin.jpglink
Слика
Притворен скопјанец за продажба на масло од канабис
Понеделник, 24 Октомври 2016
-  Триесет и осумгодишниот скопјанец М.К.(38) неовластено набавувал  марихуана и... Повеќе...
Слика
Повредени полицијаци по натпреварот „Брегалница“ - „Пелистер“
Понеделник, 24 Октомври 2016
 - Шест полициски службеници од Кочани се повредени по вчерашниот фудбалски... Повеќе...
Слика
Над 300 мигранти пристигнале во последните три дена во Грција
Понеделник, 24 Октомври 2016
Во последните три дена на грчките острови во Егејско Море од Турција пристигнаа... Повеќе...
Слика
Во урнатиот авион на Малта настрадаа петмина француски цариници
Понеделник, 24 Октомври 2016
Во малиот авион што се урна утрово на Малта, неколку секунди по полетувањето, по... Повеќе...
Слика
Стравични детали: Горан сакал да избегне судар па заминал во смрт
Понеделник, 24 Октомври 2016
Телото на 29 годишниот Горан Попов, од Зрењанин е извлечено вчера од езеро откако... Повеќе...
Слика
Во Грција запленети 174 килограми хашиш
Понеделник, 24 Октомври 2016
Грчката полиција откри и заплени 174 килограми хашиш во автомобил управуван од... Повеќе...
Слика
Кои се најплатените професии во Македонија?
Понеделник, 24 Октомври 2016
Според податоци на Државниот завод за статистика за просечна бруто плата, во... Повеќе...
Слика
Македонските органски производи сертифицирани по светски стандарди
Понеделник, 24 Октомври 2016
- Домашните потрошувачи да бидат сигурни во македонските сертифицирани органски... Повеќе...
Слика
Само многу интелигентните луѓе можат да ја видат жената на оваа фотографија за 7 секунди
Понеделник, 24 Октомври 2016
Задачата е да пронајдете жена на оваа фотографија за 7 секунди ии помалку. Повеќе...
Слика
Како влијаат објавите на Фејсбук на вашето расположение?
Понеделник, 24 Октомври 2016
Вербалните и текстуални клучеви имаат големо влијание на нашите емоции, дури и... Повеќе...
Слика
Ги намачкала веѓите со сапун, а кога ќе видите зашто и вие ќе го правите тоа секој ден!
Недела, 23 Октомври 2016
Најновиот трик за совршени веѓи е всушност потполно стара холивудска метода, за... Повеќе...
Слика
Xiaomi Mi Note 2 ќе чини 590 долари
Понеделник, 24 Октомври 2016
Останува малку време до премиерата на новиот смартфон на Xiaomi – Mi Note 2. Повеќе...
Слика
Љубљана стартува иновативен такси превоз
Понеделник, 24 Октомври 2016
Американската транспортна компанија Uber, која е присутна во над 80 земји, и над 500... Повеќе...
Слика
Подготвени? Новиот Apple Mac пристигнува овој месец
Недела, 23 Октомври 2016
Како што и очекувавме, компанијата Apple соопшти дека на 27 октомври ќе го... Повеќе...
Слика
Како изгледа новиот телефон на Motorola?
Понеделник, 24 Октомври 2016
Наводно, Motorola Moto M ќе биде претставен од страна на Motorola под код-името “Kung Fu”... Повеќе...
Слика
Откриен нов расед до големиот Сан Андреас
Недела, 23 Октомври 2016
Само неколку дена откога повеќе од 200 малечки земјотреси го потресоа регионот на... Повеќе...
Слика
Дали живееме во Матрикс?
Недела, 23 Октомври 2016
Некои од најбогатите и најмоќни луѓе во светот (како Elon Musk) шпекулираат дека... Повеќе...
Слика
Вака се честита годишнина: Место конфети - љубовни пораки
Понеделник, 24 Октомври 2016
Симон Конецки, долгогодишниот партнер на Адел, белите конфети кои обично ги... Повеќе...
Слика
Џоли е бесна: ФБИ ги испрашува децата – Бред бара совети од татко и
Понеделник, 24 Октомври 2016
Никој не би сакал во моментот да е во кожата на Анџелина Џоли. Повеќе...
Слика
Кејт Урбан и Никол Кидман на добар пат кон развод
Недела, 23 Октомври 2016
„Кејт Урбан сака да се разведe од актерката Никол Кидман“ - е веста која денес се... Повеќе...
Back Home